2010. július 10., szombat

Betegség + szabi

Két hét itthonlét után hétfőn ismét dolgozom. Sajnos egy leheletnyi időm sem volt leülni a gép elé. Az első hét Ádikám betegségével telt. A bölcsiben a fél csoport tüszös mandulagyulladással volt otthon. Ádikám is elkapta. Az első három nap lázcsillapítással telt, aztán szerencsére jobban lett, viszont antibiotikumot kellett szednie.

A második hetem egy ténylegesen előre kiírt szabi volt, így kaptam még egy hetet és lett belőle két hét. Ezen a héten már Márkocskám itthon volt, mert az óviban elkezdődött a nyári szünet. Ádikám még bölcsiben volt. Így arra gondoltam, hogy kettecskén elmegyünk és közös programokat csinálunk, amit Ádikámmal ugysem tudnánk. Pl. elmentünk moziba és megnéztük 3D-ben a Shrek legújabb részét. Nagyon jól mulattunk. A Shrek összes részét láttuk már és nagyon élveztük ezt a 4.-et is. Én már ezer éve bicikliztem, pedig nagyon szeretek. Mindig a gyerekek után szoktam loholni, amikor ők tekernek. Most viszont a Márkkal nekiveselkedtünk és elmentünk egy "nagyobb" távra, mint szoktunk. Élvezte nagyon, hogy ketten vagyunk és mint a nagyok a házak között az úttesten tekerhettünk.

A hétvégén már négyesben szerveztünk programot és megnéztük a régi repülőgépekből kiállított emlékparkot a repülőtér mellett. A fiú nagyon élvezték, ott szaladgáltak az óriási gépek között. Volt amelyikre fel is lehetett szállni, de féltek először felmenni, mert azt gondolták, hogy fel is fog szállni. :) Hosszas rábeszélés után sikerült őket meggyőzni, hogy ezekkel a gépekkel már nem fogunk elrepülni sehová. Szuper kis délután volt. :)

Képzeljétek hétfőn, július 5-én volt a házassági évfordulónk. Egy meglepetéssel készültem Lacinak. Nem mondható egy hagyományos dolognak. De hogy az elején kezdjem, még megismerkedésünk elején (kb. 12 éve) voltunk Görögországban, Toloban nyaralni és akkor kipróbáltunk egy vizi csúszda parkot, ahol hihetetlenül jól éreztük magunkat. Visszatértünk gyermeki önmagunkhoz és önfeledten csúszkáltunk és lubickoltunk. Nos, arra gondoltam, hogy elmegyünk egy élményparkba. Budapestiek lévén az Aquaworld-öt választottam és csodaszép napot töltöttünk el együtt. Ismét élményekben gazdagabban tértünk haza. :-)

A fogyókúrámról pedig annyit szerettem volna leírni, hogy sikerült a két hetes kúrám alatt 3 kilótól megszabadulni és folytatás következik...3 megjegyzés:

  1. öRÜLÖK HOGY JOBBAN VAGYTOK ÉS HOGY ILYEN REMEKÜL TELLIK A NYÁR! Gratula a fogyáshoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Együtt érzek a szabid miatt, mert én is hétfőtől dolgozom:( De örülök, hogy ilyen jól telt a második hetetek:) A fogyókúrát pedig csak folytasd így tovább, ügyi vagy:)

    VálaszTörlés
  3. További szép nyarat, és szuper programokat:) Kedves párom ragaszkodott hozzá, hogy megtudjam, milyen felújított robogókról írtál. Gondolom, arra kíváncsi, milyen típus, évjárat és hasonló.Talán email-ben, nem itt offoljak már:)

    VálaszTörlés