2011. május 17., kedd

Wellness hétvégénk + "csodaköveim"

A gyerkőcök születése óta, cirka 6,5 éve nem voltunk ketten sehol. Amire már titokban nagyon vágytunk. Lacinak áprilisban volt a 40. szülinapja, amire kapott egy wellness hétvégét Szombathelyen. Szerencsénk volt, mert szép időnk volt a múlt hétvégén. Sokat sétáltunk, beszélgettünk, lazultunk, masszázson vettünk részt, pezsgő fürdőztünk és úsztunk a szálloda csodaszép medencéjében. Szép hétvége volt, ami az egyik oldalát érinti. Ha vissza fogok gondolni rá akkor mindig ez a része fog eszembe jutni. :)

Nézzétek meg egy pár fotót a hétvégénkről:


A szállodánk


Laci a szálloda előtt


A szombathelyi csónakázótónál


csónakázótónál 2.




Sajnos volt egy rosszabb oldala is. Januárban kiderült, hogy epeköveim vannak, úgyhogy vigyáznom kellett arra, hogy mit és mennyit eszem. Igazából eddig nem is volt gond vele. Most viszont Murphy törvénye alapján az első nap, pénteken éjszaka kaptam egy elég erős epegörcsöt. Úgyhogy be kellett menni a szombathelyi kórházban éjjel fél 2-kor. Kaptam intravénásan görcsoldót, majd hazamentünk. Sajnos 4 óra múlva még mindig nem múltak a görcsök, így ismét be kellett menni a kórházba. Ismét kaptam görcsoldót, de már vért is vettek, UH-ot is csináltak, majd EKG-t. Már azzal fenyegettek, hogy ki kell venni az epehólyagomat ott Szombathelyen (mi budapestiek vagyunk).
A dolog pikantériája, hogy május 11-re, a következő hét szerdára be voltam már jelentkezve epehólyag műtétre az Uzsoki kórházba.
Szerencsére elmúltak a görcseim a második görcsoldó után és saját felelősségemre elmehettem. Arra figyelmeztettek, hogy ne egyek, csak igyak sok-sok folyadékot. Jobban lettem és maradtunk a hétvégére. :)))
Szerdán (múlt héten) viszont megműtöttek és kivették az epehólyagomat, benne a "csodálatos" 4 db kb.kisebb cseresznyényi epeköveimmel.
Aki meg szeretné nézni, mellékeltem a fotójukat a kis drágáimnak.


Most már itthon vagyok és lábadozom. Szerencsére már jobban vagyok. Csütörtökön fogják kivenni a varratokat. Remélem addig visszatérhetek egy rövid időre kedvenc hobbimhoz a scrapbookhoz!!!



5 megjegyzés: