2010. november 28., vasárnap

Nyeremény,kihívás, scrap

Vegyük sorra csak a címbe tömörített szavakat!
A múlt héten nyertem egy gyönyörűséges készletet. Ciki vagy nem, de első körben nem sikerült letöltenem. Erika által küldött kuponkódot sehogy sem sikerült beváltanom. De jött az angyali megmentő Krisssz személyében. Sikerült! ;)
A héten nagyon szuper kihívás volt a cewén. A perspektíva szokatlan megválasztása volt a téma. Bár a fotózásból sajnos nem jeleskedem, sőt úgy érzem sokszor így szoktam fotózni: "ahogy esik úgy puffan"! Próbálok minnél több fotót készíteni a fiúkról hátha 1-2 jól sikerül. Mert elég nehéz róluk jót készíteni. Ezen a fotón Ádikámnak szóltam, hogy nézz csak ide mi ül a fényképező tetején? Szerencsére felnézett ;)
Scrap - Ismét alkottam, ami nagyon jól esett a lelkemnek. Ilyenkor döbbenek rá, hogy milyen jó, hogy rátaláltam erre a szenzációs hobbira!!!

et design-white winter
Miss Vivi-To Do



6 megjegyzés:

  1. Wooooooooooow, ez csodaszép!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó hogy rátaláltál de még jobb hogy alkotsz is.
    Ötletes oldalt készítettél.

    VálaszTörlés
  3. No lehet hogy nehezen tudsz jó képet készíteni a srácokról, de bizton állíthatom, amiket oldalba foglalsz azok csodásak! Ez pedig különösen tetszik! Nagyon jó ahogy a szürke héttérrel hagytad érvényesülni a fénykép színességét!

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű z oldal és örülök hogy ismét alkotsz! Várjuk a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  5. Noncsi,kicsit késve, de nagyon köszi a blogdíjat!!! Örülök, hogy gondoltál rám!
    Annyira szuper ez a fotó, amit készítettél és én is pont ilyen módszerrel szoktam a gyerekeket rávenni, hogy felém nézzenek. Gyönyörű ez a papír, amit háttérbe tettél, csodaszép oldal!!!

    VálaszTörlés