2010. augusztus 14., szombat

Az én kis csibészeim :)

Ma reggel készítettem a két fiúról egy csoda aranyos fotót. Annyira édesek voltak, amikor reggel nézték a TV-t. Majd pedig ihletet kapva elkészítettem az oldalamat is, amit egy kihívással is egybe kötöttem. A Cewe 64. heti kihívására készült. Már nagyon-nagyon régen készült ilyen apropóból oldalam. Nagyon élveztem. :)

Miss Vivi-To Do
Lynn Grievson-Worn Photo edges3
Sweet Shop Designs-Memories


Idén nyáron ugyanúgy mint tavaly voltunk a Veszprémi állatkertben, ami csodálatos élményt nyújtott az egész családnak. A gyerekek azóta is többször kérdezték, hogy mikor megyünk el megint oda. Ez a fotó ott készült hármunkról.


Vera Lim-Butterfly overlay



2 megjegyzés:

  1. Noncsi egyik oldal csodásabb, mint a másik!!! Az elsőn a fotó egyszerűen csúcs és hihetetlenül klassz, vidám oldalt készítettél belőle, tele van jobbnál jobb ötletekkel! A másosik is csodás, nagyon klasszul kitaláltad ezt a körbedíszitést, a fotó így jó, hogy a gyerekek csintalankodnak, nagyon aranyosak vagytok rajta!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik neekem is mind a kettő. Az elsőn a fotó valami csúcs, de a készlet és ahogy összeraktad az oldalad, hihetetlenül játékos, vidám. Mint a srácok :)
    A második pedig egyedi és érdekes. Nagyon szép munkák!

    VálaszTörlés