2009. október 15., csütörtök

Magamról + A Normafánál 3/2. rész

Éppen néztem, hogy már egy hete írtam. Ilyen pedig amióta van blogom nem fordult elő, kivéve amikor nyaraltunk.
Mostanában sokminden forog az agyamban és nem igazán tudok koncentrálni sehova. A változásokat pedig egyáltalán nem szeretem. Az életem pedig igen nagy fordulatok előtt áll. November közepétől ismét munkába állok, 5 év kihagyás után. Ádikámat a múlt hét óta szoktatom be a bölcsibe. Nekem ez eléggé nehezen megy. Neki még annyira nem, mert ma küldtek ki másodszorra, amit az elején zokon vett, sírt, de aztán szépen eljátszogatott, majd megebédelt.-mondta a gondozó néni. Holnaptól már reggelire megyünk és ebédig maradunk. Így elmegy az egész délelőttünk és felborul az eddig bevált GYED-en lévő anyukák napirendje. Aminek részben örülök, részben nem. Ugyebár 5 év alatt sokmindenből kiestem, másrészről pedig biztosan jó lesz majd kimozdulni itthonról. De mint írtam a változásokat nehezen viselem. :(
Félek attól, hogy a kedvenc hobbimra sem marad annyi idő, mint szeretném. Most is, hogy szanaszét áll a fejem, sajnos ihletem sincs és én ezt borzasztóan viselem. Eddig nap, mint nap volt,most pedig ötletem sincs, hogy mit csináljak másnap. Ha valakinek volt már ilyen periódusa akkor segítene nekem, hogy hogyan lehet túlélni???!!! Bocsi, hogy egy kicsit pesszimistára sikeredett ez a bejegyzés!
Pedig ez már beleivódott a mindennapjaimba és ti vagytok akik ezt megértitek, mert ugyebár ez egy jó értelemben vett szenvedély. :) Imádom, imádom és imádom. SCRAPBOOKING!!!

Ez az egy oldalt sikerült elkészítenem tegnap. A cewén lévő heti kihívás keretében, második rész:


cewe-őszi készlet 1-2. rész

3 megjegyzés:

  1. Nyugi, túl lehet élni:) Szerintem a legfontosabb, hogy ne támassz magaddal szemben újabb és újabb követelményeket. Imádhatod úgy is a scrapbookot, hogy most nem csinálsz egy képet sem. Nekem sincs időm rá, bár ugye a munkám egy része ehhez köt, de az nem ugyanaz, mint az alkotás. Ahhoz nyugodt idő kell. Valóban nagy lesz a változás, foglalkozz azzal, aztán ha valami eszedbe jut, csak írd fel egy papírra, hogy ha lesz időd megcsináld.
    Éld meg a nagy változás minden jó és rossz pillanatát, aztán majd lesz miről scrappelni:))
    Az oldalad meg szuper lett:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű oldalt készítettél Noncsi!!
    Szerintem se erőltesd ha most nem megy! Kicsit pihenj, aztán majd jönnek az ötletek. Lehet, hogy pont a változások idézik majd elő őket!!:)

    VálaszTörlés
  3. Tökéletesen megértelek, én sem szeretem a nagy változásokat. Nekem sincs már sok időm, s már előre félek, hogy alakulnak majd a napjaim, ha dolgozni fogok. Január közepéig vagyok szabadságon, de december elején be kell menjek majd egyeztetni. Akkor szeretném magam átkérni négyórás munkarendbe, mert ugyan akkor is egész nap odaleszek, de csak heti két-három napot. Vagy ha minden nap dolgoznom kell, akkor a következő héten leszek itthon. Ez azért is fontos nekem, mert a munkahelyemre reggel nyolckor el kell indulni és este fél nyolcra érek haza. Így nem is látnám hétköznap a gyerekeket, csak rohanvást az oviba, meg lefekvés előtt. Remélem megoldható lesz.
    Sajnos az a baj, hogy sokszor túlélni kell a dolgokat nem pedig megélni. Sok sikert kívánok neked, meg azt, hogy álljon be mihamarabb a rend, s akkor jut időd majd a hobbidra is. :)

    VálaszTörlés