2012. február 5., vasárnap

Az új évben egy kicsit rólam...

Az úgy kezdődött, hogy karácsony előtt elmentem egy hozzánk közeli kreatív hobby boltba venni pár dolgot, hogy a fiúkkal készítsünk, barkácsoljunk gyönyörűséges dolgokat a lakásba díszítés gyanánt. Végül készítettünk sok szép dolgot, de mindig visszatérek oda és soha nem jövök el üres kézzel, sőt már Márk is szokott nálam rendelést leadni,hogy miket hozzak neki, mert ő is nagyon élvezi az alkotást.

Szeretném nektek megmutatni egy pár alkotásomat, a többiről amiket ajándéknak szántam sajnos nem készítettem fotót.
Decoupage technika az alapja mindegyiknek, tovább fűszerezve festéssel, árnyékolással, repesztéssel és még sok izgalmas dologgal.

Az első egy repesztéses technikával készült üveg tál.
A második egy fa doboz, amihez sokféle anyagot és technikát használtam fel. Nekem nagyon tetszik. :) Belül sok-sok rekesz van, amibe majd az ékszereimet fogom rendezni.


Ezt a dobozt Ádival közösen készítettük. Ő festette az alját kékre én pedig a tetejére tettem rá az általa kiválasztott gyümölcsöket. Ez egy kis kincses dobozka lett.
Ezeket a dobozokat Márknak és Ádinak készítettem. A télapó hozta nekik. Ezekben gyűjtik a focis kártyákat, ami most nagy mánia mindkettőjüknél. :)


Nos, tehát ezekkel telnek azok az órák, amiket el tudok csípni egy kis kreatívoskodásra. :)))1 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes, ügyesek vagytok! Már csak egy lépés és te is megfertőződsz a hagyományos scrapbookkal!!!! :-)

    VálaszTörlés