2011. január 16., vasárnap

BUÉK & 2011-es naptár

Kicsit megkésve, de Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Szeretném megmutatni nektek az idei naptáramat, amit Mesike húgom, Apukám és a Nagypapám kaptak karácsonyra ajándékba. A másik nagyszülők egy kicsit átalakítottat kaptak, ami csak a fiúkról (Márkról és Ádiról) szól. :)


Kedves Kebelbarátnőmnek, Hencikének volt szombaton a szülinapja és neki készítettem ezt az oldalamat, mely egyben az első idén.
Felhasználtam hozzá Janka gyönyörű freebie-jét.


Janka-Just a note

Rólunk néhány szó:

Én sajnos még jobban eltűntem a színről, mint eddig, mert januártól már a 6 óra helyett 8 órában dolgozom. Reggel 5-kor kelek, 3/4 7-re járok dolgozni és este mire a fiúkat összeszedem (2 különböző óviba járnak) este kb. 3/4 6-ra érünk haza. Kicsit fáradt vagyok már este.

Márkocskámmal viszont el szeretnék dicsekedni. Tudom, hogy azt szokták mondani, hogy az embernek a saját gyereke a legszebb és a legokosabb, de ez tényleg így van. :)))

Mivel betöltötte dec-ben a 6. életévét elméletileg iskolába fog járni szeptembertől, amennyiben iskolaérettnek bizonyul majd az óvodai teszteken.

Január 12-én voltunk egy ún. "iskolakóstolgatón". Mikor elindultunk az iskolába beszélgettünk, hogy miket fog majd tanulni ott. Odaértünk és ezt mondta (gyerekszáj):

"Anya, ez egy nekem való hely! "

Nagyon édes volt. Bent a termekben leültették őket az iskolapadokba, kifestőt kaptak és elmondta a tanító néni, hogy mit kell vele tenniük. Színezzék ki, majd vágják körbe és ragasszák fel egy kis papír zacskóra. Készen volt a báb.

Kicsit még játszottak, aztán hazajöttünk.

Puszilok Mindenkit!


3 megjegyzés:

  1. Drága Noncsi!
    BUÉK neked is! csodaszép lett a naptárad. Sok erőt a munkához, remélem sikeres lesz az iskolaválasztás. Mi is ebben a cipőben járunk.

    VálaszTörlés
  2. Noncsi, nektek is Búék! SZép lett nagyon a naptárad!!!! Jó Mesit is látni a fotókon, olyan, mint rég, még csak nem is öregedett :))))
    Puszilom őt is! Kétszer próbáltam már kapcsolatba lépni vele az iwiwen, sajnálom, hogy nem válaszolt, szívesen "beszélgetnék" vele, remélem nem haragszik rám, vagy ilyesmi....
    Sok szép scrapoldalt Neked az új évben!

    VálaszTörlés
  3. Annyira érthető, hogy ilyenkor nincs annyi idő alkotni. Én nem is tudom, hogy lehet bírni -- bár a suli mellett is "szenvedek". Nagyon sok kitartást kívánok, mert biztos kell hozzá.
    Az oldalad nagyon szép lett - komolyan! Örülök, hogy ilyen szépet tudtál alkotni a minikészletemből.
    A naptár is csodás lett. Annyian csináltatok ilyet már, hogy talán ezen a karácsonyon én is megpróbálkozom a készítésével :)

    Minden jót nektek!

    VálaszTörlés