2009. augusztus 2., vasárnap

Újra itthon!!!

Hazaértünk tegnap késő este Balatonszárszóról, mert kihasználtuk az utolsó pillanatokat is és sokáig fürödtünk. Egyszerűen fantasztikusan jól éreztük magunkat. Még nem voltam Szárszón, de kellemesen csalódtam. Gyönyörű hely, kicsi, de otthonos. Igazán kisgyerekes családoknak való hely. Családbarát és gyerekbarát. :) A vízpart úgy van kialakítva, mint a tengerpart. A gyerekeknek kíváló játszótér. Homokozáshoz, pacsáláshoz és sok-sok játékhoz. Játszótér is van egy óriási homokozóval.
Az egész hét teljes napsütéssel telt, így minden nap kinnt voltunk a strandon. Sokat fürödtünk, homokoztunk, pancsoltunk, vizibicikliztünk és játszottunk. Szuper volt!!! :)
Egyik de. elmentünk a Veszprémi állatkertbe. Szántódon felszálltunk a kompra és átmentünk Tihanyba és onnan meg sem álltunk az állatkertig. A gyerekek imádták a kompot. A Márknak mondtuk, hogy hogyan fogunk menni és kissé elcsodálkozott a dolgon, majd erősen elgondolkodott és azt kérdezte, hogy daruval fogják feltenni az autót a kompra. :) Olyan édes volt annyit nevettünk. Élveztük minden percét az együttlétnek. Csodás volt így együtt!!!

A többit az oldalaimon keresztül próbálom majd nektek megmutatni! :)))

6 megjegyzés:

  1. Üdv itthon :) Várjuk a szuper nyaralás szuper oldalait :)

    VálaszTörlés
  2. Ó de jó ilyen szépeket hallani, örülök, hogy ilyen szupi nyaralásotok volt!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és bánkódom, hogy ilyen gyáva nyuszi vagyok! Szuper idő lett du-ánra, azért remélem egyszer összejön!:)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok! Várom az oldalaid! :D

    VálaszTörlés
  6. De jó, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok, kár, hogy mi nem most voltunk Szárszón! Várom az oldalaidat :)

    VálaszTörlés