2009. augusztus 17., hétfő

Nyaraltunk itthon Mesiékkel :)))

Újra itt vagyok, kb. másfél hét után. Mesike húgomék eljöttek hozzánk nyaralni. Emlékeztek, májusban mi voltunk náluk Németországban. Szuper jó, vidám és élettel teli hetünk volt így 4 gyerekkel. Voltunk a Velencei tónál, Ceglédbercelen egy gyógy- és strandfürdőben. Ceglédbercel egy gyönyörű hely, igazán családbaráttá alakították. Vannak kinti és benti medencék, élményfürdők. Forgóvízes medence, csúszda kicsiknek és nagyoknak. Szépen kialakított, hatalmas területen fekszik. Gyönyörűen füvesített, parkosított hely, ahol játszótér várja a gyerekeket és csudaklassz gyerkőc medence is van szivárvány csúszdával és kis spriccelő állatokkal.
Elmentünk több játszótérre is a gyerekekkel, jókat sétáltunk és nevettünk együtt.
Bár szegény férjecskémmel történt egy kis "baleset" miután kitakarította a medencét meghúzta alaposan a derekát és úgy begörcsölt neki másnapra, hogy nem tudott felállni. Be kellett vinni az ügyeletre, hogy kapjon valami izomlazítót. Majd kb. egy hetes gyógyszeres kezelés után (ma)már egészen jól tud járni, de még igencsak kímélnie magát.
Szóval ez a hét elején történt amikor Mesiék ideértek, rá kb. 2 nappal. Úgyhogy a Velencei tóhoz még lejött velünk, de utána a közös programokon már sajnos nem tudott résztvenni. Apukám jött velünk mindenhova, mert csak 2 autóban fértünk el.
A többit megpróbálom a scrap oldalaimon keresztül bemutatni majd szépen lassan, mert igencsak el vagyok maradva a nyári eseményekhez képest. Szerencsére sok fotót készítettünk, majd szépen lassan...

Mutatok néhány fotót a gyerkőcökről. Itt Ceglédbercelen voltunk:


Fábián, Márk és háttal Ádikám a gyerek medencében


Márk és Fábián az erős fiúk


Fábián és Patrízia


Ádika és én

3 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni és látni a fotókat. :)
    Egy játék: kiváncsi lennék, éppen mit olvasol? Nézz be a blogomra!

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy Nektek is jól sikerült a közös nyaralás a tedósékkal. Tényleg érdkes, hogy mennyi párhuzam van köztünk :) A férjednek mielőbbi teljes felépülést.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, h. ennyi szuper élményben volt részetek. Ez a nyaratok is eseménydúsan telt. Én sajnálom, h. nem talizhattam Mesiékkel.:( Jövő héten gondolj rám, mert elmegy a kolleganőm szabira és egyedül kell helytállnom.(nem kaptam sok időt a betanulásra, jön a mélyvíz)

    VálaszTörlés