2010. október 17., vasárnap

Egy nagy X

Úgy terveztem nem fogom nézni és nem is lesz rá időm, hogy nézzem az X faktort. De szerencsére elkezdtem és most már vétek lenne nem nézni. Hihetetlenül klassz show-t hoztak össze. A válogatókat is láttam és az ember ahogy nézi megszereti az előadókat. Nagyon teheteséges emberek kerültek be és a tegnapi élő show szerintem fantasztikus volt. Igazából sok kedvencem van, többek között Varga Csaba, Takács Nikolas és Janicsák Veca. Király L. Norbert is tetszett eddig, de amit tegnap produkált az szerintem felülmúlhatatlan volt. Már többször megnéztem és egyszerűen megunhatatlan: vicces és egyben egyedi figura. Nézzétek és hallgassátok meg, aki nem látta a tegnapi X faktort, mert érdemes. :)



2 megjegyzés:

  1. Mindenben egyetértek veled!

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök, hogy Krisssznél láttam a bejegyzésed! Nekem egy bajom van az X faktorral, már mindenkit megsiratok, aki kiesik. ... és annyira bízom abban, hogy megtalálják a sikerhez vezető utat! Annyi tehetséges fiatal, gyönyörű hanggal!
    ... és Norbi! Megejtő személyiség és imádom, amit tegnap csinált!!!! Néhány hét alatt egy szuper produkciót adott elő, ehhez tehetség kell! tényleg nem a legjobb hangú, de a legnagyobb egyéniség!
    De jó volt megint kiírni magamból!!! Nekem még nagyon tetszett tegnap Wolf Kati!
    Na, jó, most megyek aludni, szép napot kívánok!
    (húúúú, már megint sokat írtam:-(( bocsi!

    VálaszTörlés