2009. október 30., péntek

Scrapbook Napok

Hűha, ismételten egy szuper hétnek nézünk elébe.
November hetedikén ünneplik a Digitális Scrapbook Napot, ami a Scrapbook.hu-n egy egész hétig tart. Olvassátok el a felhívást és gyertek alkotni, csevegni és jól érezni magatokat!!!



2009. október 29., csütörtök

A dínó kiállításon 2. + blogdíj

Találtam egy szuper aranyos dínós készletet, amire egyből le kellett csapnom.
Még nyáron voltunk a dínó kiállításon (már készítettem egy oldalt, amikor csücsülünk Márkkal a dínó tojásokban)és ott készült ez a fotó. Igazság szerint tilos volt fotózni, csak hivatásos fotóst lehetett jó pénzért megkérni, hogy készítsen fotókat. Az egész kiállítást félhomály, titokzatos sötétség borította, csak a dínók voltak megvilágítva és dínó üvöltések hallatszottak. Nagyon jól éreztük magunkat.
De a lényegre visszatérve, előkaptam a mobilomat és gyorsan lefotóztam a Márkot, ahogy nekidőlt egy Triceratopsnak. Nos, a fotó ezért ennyire sötét és nem igazán jó minőségű. Viszont alakítgattam egy kicsit a PS-ben, mert Krissztől kaptam egy pár jó tippet a fotómanipulációt illetően.
Ilyen volt:

Ilyen lett a scrap oldalamon:

Lynne Marie Designs-Calebs Dino


Blogdíj

Ismét kaptam blogdíjat, most Csutitól és Moncsitól!!! :)
Köszönöm szépen, nagyon örülök neki!



Mivel látom, már nagyjából körbejárt a díj ezért nem küldeném tovább.
A blogját pedig mindenkinek nagyon szívesen és nagy örömmel olvasgatom.
Mégegyszer köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám!!! :)

2009. október 27., kedd

Csak azért is másfelé nézek

Ádikáról próbáltam fotókat készíteni, mert igazából még idén ősszel nagyon keveset fotóztam és kezdtem kifogyni a fotókból. De nem igazából értékelte, hogy fotózom, sőt nem is akart rám nézni. :)

A Scrapbook.hu-n Baba84 kihivására készített oldalam, ahol az volt a feladat, hogy az oldalon dominálnia kell a világoskék színnek.

missk-sodelicate
vera lim-simplepleasures magic

2009. október 26., hétfő

Blogdíjat kaptam

Kaptam egy számomra nagyon kedves díjat Krisztától. Azért írtam, hogy kedves, mert gondolt rám és nagyon kedves dolgokat írt rólam.




7 emberkének kell továbbadni, akinek szívesen olvasod a blogját.

Szeretem olvasgatni a blogokat, így nehéz dolgom lesz kiválasztani 7 emberkét.

Először is szeretném Krisztának visszaküldeni, mert az ő blogját mindig szívesen olvasom, nézegetem. Klasszul összeválogatta a gyönyörű blogjához a kiegészítőket, a hulló leveleket imádom és nagyon kedves oldalakat készít a két aranyos gyerkőcéről. Igaz csak egyszer találkoztunk élőben, de nagyon barátságosan fogadott és elbeszélgettünk. :)
Szrjudit is szeretem a blogját, mindig nagyon szép oldalakat készít édes kislányáról, Petráról és mindig szuper ajánlókkal van tele. :)
Timcsoca blogja telis-tele van olyan csodás hagyományos oldalakkal, amitől mindig tátva marad a szám.
Csuti blogját pedig édes kisfiai és csodás hagyományos és digi oldalai töltik meg élettel, nagyon szeretem olvasgatni.
Krissznek is szeretném ezt a díjat odaadni, bár ezen a blogján nem annyira aktív, mint a másikon, de ezt is mindig elolvasom. A cewé-re viszont napi szinten bekukkantok és imádom a kihívásait, a készleteit, az ötleteit és gyorstippjeit. Hihetetlenül segítőkész és nagyon kedves ember. :)
Altalena blogja csupa csoda és szemetgyönyörködtető dologgal van tele.
Moaninak is szeretem a blogját, mindig egyre újabb és újabb ötletekkel és jó kis freebie-kkel van tele.

2009. október 25., vasárnap

Új blogruci

Újítottam a blogruhámon, az ősz színvilágát követve. Kíváncsian várom a véleményeteket, hogy hogyan tetszik nektek?

2009. október 23., péntek

Az én két kis angyalom :)

Már elkülönítettem ezeket a fotókat a két fiúról, mert tudtam, hogy ezekből szeretnék oldalt készíteni, méghozzá ilyen fantasy oldalt.

PST-Legend

2009. október 22., csütörtök

Legjobb barátok

Hencike barátnőmmel készült ez a fotó egy bababulin, amikor is elmentünk egy volt kolléganőnkhöz látogatóba. 3 család volt ott, 6 gyerkőccel. Gondolhatjátok mi volt ott... :)))

Már említette, hogy tetszik neki egy oldalam, amit Mesi húgomról készítettem és lila színű. Mondta, hogy egyszer majd készítsek neki is egy lila oldalt. Hát íme, küldöm sok-sok szeretettel:

Fanette design-Im so in love with you

Kacaj

Ádikám mindig annyira mosolygós és vidám kismanó, akit öröm fotózni. :)))
A blog4scrap-en scraplift kihívásra készült oldalam.

miss honey-my fathers son

2009. október 21., szerda

Ismét Zalinkánál az egyik oldalam

Készítettem egyik nap egy oldalt Ádikámról Zalinka-Autumn készletével. Képzeljétek már a második oldalam, amit betett a blogjára. Nagyon örültem neki, amikor megláttam. :)
Nézzétek csak:)

2009. október 20., kedd

A Normafánál 1-3. része

A cewé-n indult egy szuper kihívás, 3 részes, 1 történet elmesélése volt a feladat. Az első kettő oldalt ugyan már megmutattam nektek, de így egyben is szeretném.




Cewe-őszi készlet 1-3. (freebie)

2009. október 19., hétfő

A bölcsi után

Először is szeretnék köszönetet mondani Krissznek, Timcsónak és Oslinak a kedves szavakért, amiket a blog megjegyzésében hagytatok, nagyon jólestek!!! :)
Meg is hozták a gyümölcsét. Timcsónak igaza volt abban, hogy a változás lehet, hogy hozhat ötleteket és természetesen az új helyzetek adják az új dolgokat. Íme a legújabb oldalam, amit a pozitív változás ihletett.
Ádikámmal első nap mentünk úgy a bölcsibe, hogy otthagytam egész délelőttre, ami egészen jól sikerült. Reggel egy kis sírás, de utána nagyon aranyosan elvolt egész délelőtt. Szépen reggelizett és ebédelt is. :))) Amitől nagyon-nagyon boldog vagyok. Hazafelé viszont már nem bírta és elaludt.

Zalinka-Autumn
NLD-Hocus Pocus freebie(spider)

2009. október 15., csütörtök

Magamról + A Normafánál 3/2. rész

Éppen néztem, hogy már egy hete írtam. Ilyen pedig amióta van blogom nem fordult elő, kivéve amikor nyaraltunk.
Mostanában sokminden forog az agyamban és nem igazán tudok koncentrálni sehova. A változásokat pedig egyáltalán nem szeretem. Az életem pedig igen nagy fordulatok előtt áll. November közepétől ismét munkába állok, 5 év kihagyás után. Ádikámat a múlt hét óta szoktatom be a bölcsibe. Nekem ez eléggé nehezen megy. Neki még annyira nem, mert ma küldtek ki másodszorra, amit az elején zokon vett, sírt, de aztán szépen eljátszogatott, majd megebédelt.-mondta a gondozó néni. Holnaptól már reggelire megyünk és ebédig maradunk. Így elmegy az egész délelőttünk és felborul az eddig bevált GYED-en lévő anyukák napirendje. Aminek részben örülök, részben nem. Ugyebár 5 év alatt sokmindenből kiestem, másrészről pedig biztosan jó lesz majd kimozdulni itthonról. De mint írtam a változásokat nehezen viselem. :(
Félek attól, hogy a kedvenc hobbimra sem marad annyi idő, mint szeretném. Most is, hogy szanaszét áll a fejem, sajnos ihletem sincs és én ezt borzasztóan viselem. Eddig nap, mint nap volt,most pedig ötletem sincs, hogy mit csináljak másnap. Ha valakinek volt már ilyen periódusa akkor segítene nekem, hogy hogyan lehet túlélni???!!! Bocsi, hogy egy kicsit pesszimistára sikeredett ez a bejegyzés!
Pedig ez már beleivódott a mindennapjaimba és ti vagytok akik ezt megértitek, mert ugyebár ez egy jó értelemben vett szenvedély. :) Imádom, imádom és imádom. SCRAPBOOKING!!!

Ez az egy oldalt sikerült elkészítenem tegnap. A cewén lévő heti kihívás keretében, második rész:


cewe-őszi készlet 1-2. rész

2009. október 7., szerda

A Normafánál 3/1.rész

Egy szuper kihívás indult a cewé-n, az a feladat, hogy 3 héten keresztül meséljünk el egy igaz vagy egy kitalált történetet, amihez hetente kapunk egy freebie-t.

Én a Normafánál töltött délutánunkról fogok mesélni, ha van kedvetek kukkantsatok be a következő héten is a folytatásért. :)


cewe-őszi készlet 1.
Nicole Young-The Ripose2.(a pókháló)


2009. október 5., hétfő

Boldog születésnapot, Judit!!!

Boldog születésnapot kívánok neked, Judit!!! :)

Juditot személyesen is ismerem, aminek nagyon örülök. Egy nagyon kedves embernek ismertem meg, igaz csak egyszer találkoztunk élőben. De virtuálisan többször is beszéltünk. :)
Ezért szeretnék neki kedveskedni ezzel a születésnapi oldallal.


Natali design-playing with overlays9
LLabarca grunge photomask

Huncutkodás

Márkocska és Ádikám együtt hintázott bennt a lakásban.

Az oldalam a blog4scrap kihívására készült, Altalena csodaszép készletével. :)

b4s-Altalena-Autumn2009

2009. október 4., vasárnap

Az én kis manóm

Az én kis manómról, Márkról készült oldalam.
Szeretem a fantasy oldalakat és kapóra jött ez a fotó Márkról, a kis csibészkéről. :)
Imádom Ireene Alexeeva készleteit, gyönyörű kézzel rajzolt csodák. Először a lányoknak készítette el a Thumbelina készletét, majd pedig a fiúknak a Tom Thumbot. Szuper aranyos lett. :)

Ireene Alexeeva-Tom Thumb

2009. október 3., szombat

Normafa

Imádok kirándulni, sétálni a természetben. Azt is nagyon szeretem, amikor nagyobb társasában megyünk valahová. Márkocska óvistársával, Danival és kedves családjával elmentünk szeptemberben a Normafához. Csodálatos hely, gyönyörű a kilátás és nagyokat lehet sétálni és játszani, mert egy kis játszótér is van a gyerkőcöknek. :)

A cewe 20. heti kihívására készült, a természet jegyében!!! :)


cewe-természet
JoeGDesign-equinoxe
dilo-monia

2009. október 2., péntek

Balaton

Kifogyhatatlan vagyok a nyári fotókból, ezért még mindig nyár és még mindig a Balaton. :)

Zalinka-Oversea